Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Halsteren

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten dressoirkast Halsteren heeft een strakke uitstraling door de gebruikte onbehandelde steigerplanken

Deze steigerhouten dressoirkast Halsteren is gemaakt van gebruikte onbehandelde steigerplanken. Dit geeft een strakke uitstraling. Bovenin hebben we lades gemaakt, deze geleiden standaard op MDF stroken. Je kunt er ook voor kiezen om de lades op lade geleider rails te laten lopen. Onder heeft dit model deurtjes die standaard voorzien zijn van 1 legplank. De deurtjes sluiten door middel van een zogenaamd magneet systeem, op deze manier worden de deurtjes krachtig dicht gehouden. Een erg solide systeem. We maken de achterwand van onze steigerhouten dressoir kasten dicht met triplex, maar je kan er ook voor kiezen een ander houtsoort of geen achterwand te laten monteren.

* Steigerhouten Dressoir met deuren en lades
* Gemaakt van gebruikte naturel steigerplanken
* Machinaal geschuurd
* maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.