Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Goes

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten dressoirkast Goes heeft een strak design met een landelijke uitstraling

Dit is dressoir met een strak design gemaakt van een wit onderstel met steigerhouten deurtjes en top blad, waardoor het een landelijke uitstraling krijgt. De deurtjes en top blad zijn gemaakt van gebruikte naturel steigerplanken . Dit geeft het meubel zijn robuuste karakter. De combinatie tussen wit onderstel en gebruikte onbehandelde steigerplanken, geeft het meubel een net even iets strakker en exclusiever uiterlijk. De deuren zijn voorzien van steigerhouten handvaten. Legplanken zijn optioneel. De deuren sluiten door middel van een magneet systeem, hierdoor worden de deuren keurig op hun plaats gehouden. Standaard maken we aan de achterkant van de kast een triplex plaat.

* Strak design steigerhouten dressoir met wit afgewerkt
* Machinaal geschuurd, splintervrij
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.