Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Etten Leur

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kledingkast Etten Leur bestaat uit twee lades, een hang en een leg gedeelte

De kledingkast Etten Leur bestaat uit twee lades, een hang en een leg gedeelte. Door de stoere handgrepen van dikke steigerbuizen, een robuust uitziende kast. De kast is ook leverbaar met meerdere lades of zonder hang of leg gedeelte. Het hanggedeelte is voorzien van een roede stang en roede houders. Hang gedeelte is standaard aan de rechterzijde. Wij hebben aan de voorkant van deze steigerhouten kast een open ruimte gelaten, zodat het lijkt alsof hij iets zweeft en daardoor is de kast iets eleganter. De lades glijden op MDF stroken, het is eventueel mogelijk de lades te laten geleiden op rails, maar is niet nodig.

Wij maken al onze steigerhouten meubelen van gebruikte steigerplanken, dit geeft het meubel de naturel kleur waar het zijn populariteit aan te danken heeft. De houtnerven blijven goed zichtbaar en dat maakt elke kast een uniek exemplaar. Deze kast is oersterk en de handgrepen komen in elke ruimte goed tot hun recht. Mooi compleet te maken met bijvoorbeeld een steigerhouten tafel met steigerbuizen frame. Een mooi industrieel uiterlijk is het gevolg, waar je nog jarenlang plezier aan zult beleven.

* Steigerhouten hang / leg kast met steigerbuis handgrepen
* 2 lades
* Hang en leg gedeelte
* Machinaal geschuurd, splintervrij
* Stoere steigerhoutenkast voor woonkamer, slaapkamer of keuken
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.