Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Enkhuizen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten dressoirkast Enkhuizen is een combinatie van onbehandelde steigerplanken en zwart boeren beslag

Deze steigerhouten kast Enkhuizen is een combinatie van onbehandelde steigerplanken en zwart boeren beslag. Een prachtige combinatie. Dit model geeft direct sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Deze kast heeft een strak design en past in ieder interieur. Standaard wordt de kast geleverd met zwart beslag, maar het is ook mogelijk om de kast met gegalvaniseerd beslag te bestellen. De kast heeft aan de linkerkant deurtjes en aan de rechterkant lades. De lades geleiden op MDF, een systeem waarbij de lades erg soepel open en dicht gaan. Wil je meer of minder lades dan kan dat natuurlijk ook. De kast wordt standaard geleverd exclusief een legplank achter de deurtjes, dit is wel bij te bestellen. De onbehandelde kast is gemaakt van gebruikte steigerplanken, deze worden zorgvuldig op de bouw gesorteerd en machinaal geschuurd. Iedere kast is een uniek exemplaar.* Machinaal geschuurd* Boeren beslag* Leverbaar met legplank
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.