Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Monster

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kast Monster is een absolute opbergkanon, nooit meer een tekort aan opbergruimte

Unieke steigerhouten kast Monster is een absolute opbergkanon, nooit meer tekort aan opbergruimte. Deze kast heeft zelfs ruimte over. Door zijn strakke vormgeving en handvaten een mooie combinatie tussen gebruikte steigerplanken en industriƫle look. Standaard is deze steigerhouten kast Monster voorzien van legplanken achter de deuren. Je kan er ook voor kiezen deze planken eruit te laten, zodat er nog meer ruimte achter de deuren ontstaat. De deuren sluiten door middel van magneet snappers, een perfecte manier om de steigerhouten deurtjes dicht te houden. Steigerhouten kast Monster staat aan de voorzijde op pootjes, maar is vanaf zij aangezicht geheel dicht. De steigerhouten kast is verdeeld in 4 compartimenten. De deuren zijn mooi in een versteklijst vast gemaakt wat het meubel extra strakke vormen meegeeft. Deze steigerhouten kast Monster is een echte aanwinst voor woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor.

* Strakke kast met gegalvaniseerde deur kling, en legplank
* Onderzijde open voor ruimtelijk effect
* 4 deuren met magneet snappers
* Machinaal geschuurd, absoluut splintervrij
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 Ć” 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.