Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Julianadorp

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kledingkast Julianadorp is een handig opbergkanon

Steigerhouten kledingkast Julianadorp met legplanken, deuren en boeren beslag is uitermate geschikt voor kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor. In deze steigerhouten kast heb je 2 gedeeltes: een leggedeelte en een hang gedeelte, eventueel naar eigen inzicht aan te passen. De deuren sluiten met houten klosjes aan de bovenzijde van de kast. De kast staat op pootjes zoals je kunt zien en geeft het geheel daardoor een ruimtelijk effect. Een echte opberg kanon. Compleet te maken met bijvoorbeeld een steigerhouten bed of een mooie eettafel als je de kast in de keuken wil plaatsen.

Als je de steigerhouten kledingkast Julianadorp in een andere indeling wenst dan kan dat ook. Standaard voeren we deze kast in 1 deel legplanken en ander deel hanggedeelte uit. Mocht je alleen legplanken willen of alleen hanggedeelte dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij maken de kast speciaal voor jou op maat.

* Handige mooie legkast met deuren en legplanken
* Naar eigen wens en maat aan te passen
* Machinaal geschuurd, absoluut splintervri
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.