Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Druten

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kledingkast Druten is een multifunctionele 2-deurs kast.

De steigerhouten kast Druten brengt een gezellige en warme sfeer in het huis. Het is een sierlijk model vanwege de opening tussen de pootjes, zijkanten zijn wel volledig dicht. Het is een mooie combinatie tussen industrieel deurbeslag en opgelegde scharnieren, en gebruikte onbehandelde steigerplanken van A-kwaliteit. Door middel van een houten klos en een magneet systeem worden de deuren geklemd. De steigerhouten kast Druten kan je zowel in slaapkamer (als hang/legkast) gebruiken maar ook in je woonkamer, keuken of kantoor. Dit is een absoluut veelzijdige kast en naar eigen inzicht in te richten. Standaard leveren we deze kast met legplanken, maar het is ook mogelijk een gedeelte hang er in te laten maken. Ook bestaat de mogelijkheid aan de binnenzijde een spiegel te monteren, zodat je een multi -functionele kast hebt met vele mogelijkheden. De kasten kunnen heel goed gecombineerd worden door ze tegen elkaar te zetten waardoor er een complete kasten wand ontstaat.

* Populaire steigerhouten kast met opleg scharnieren
* Industrieel deurbeslag/ deur hengen
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
* Mogelijkheid voor hang en legplanken
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.