Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Cadzand

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten buffetkast Cadzand is een kast met veel opbergmogelijkheden.

De kast heeft aan de onderzijde een opening, waardoor de kast een open uitstraling krijgt. Verder is deze steigerhouten kast voorzien van deuren met daarboven steigerhouten lades met een steigerhouten klos als handgreep. De laden geleiden standaard op MDF stroken. Het is ook mogelijk om ladegeleiders te laten monteren (optioneel). De bovenbouw van de kast is voorzien van schuifdeuren (steigerhouten lijst met glas). Wil je de kast aanpassen naar wens of heb je een ander idee? Alles is mogelijk.

* Gebruikte geschuurde steigerplanken, geen splinters
* Hoge kwaliteit en service
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.