Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Berkel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kledingkast Berkel is een uniek industriëel meubel.

De kleur van steigerhout gecombineerd met het stoere staal geeft de industriële kast Badin een prachtige uitstraling. We maken deze kast met een lade onderin 30 cm hoog en daarboven een kast met deuren. Je kunt ervoor kiezen om achter de deuren een roede stang te plaatsen. Boven hebben we een open vak gemaakt deze is standaard 30 cm hoog. Een industriële look is helemaal van nu. De handgrepen zijn van steigerhout. De deuren maken we van steigerhout en de scharnieren zetten we vast in het staal. Op deze manier blijven de deuren altijd netjes sluiten. Wil je bijvoorbeeld een kast op maat laten maken of legplanken achter de deuren i.p.v. een roede stang dan is dat uiteraard geen enkel probleem. We maken alle standaard op maat voor je. Onze meubels zijn geen bouw pakketten. Voordat je besteld kijk even of de kast op de door jouw bestemde plaats kan komen.

* Kledingkast met industriële koker 3 x 3 cm
* Mooie combinatie staal en steigerhout
* Machinaal geschuurd, geen splinters
* Kast bestaat uit lade, deuren en een open vak
* Veel opbergruimte

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.