Nu 20% Korting

Steigerhouten bureau buro Abcoude

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bureau buro Abcoude past in elke (kleine) ruimte

Dit model steigerhouten bureau Abcoude is een schitterend meubel die uitermate geschikt is als je wel een bureau wil hebben, maar deze niet veel ruimte in beslag mag nemen. Je kan er voor kiezen de legplanken zowel aan de linker als aan de rechterzijde te bestellen. Wij maken alles op maat en naar jouw wensen. Ook kan je er voor kiezen het steigerhouten bureautje uit te breiden met een deurtje of enkel laden. De standaard diepte van het blad is 40 cm, maar ook dit is naar eigen wens aan te passen. Wij sorteren onze gebruikte steigerplanken op maat / kleur en kwaliteit. Geen plank is gelijk, maar dat is juist het mooie van de steigerhouten planken en meubels. Dit bureau is toepasbaar voor kantoor, hotelkamer en slaapkamer. Onze steigerhouten meubelen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn door onze eigen vakmensen vervaardigd. De steigerplanken worden machinaal geschuurd en zijn absoluut splintervrij en daardoor erg geschikt om te gebruiken als bureau. Dit stoere steigerhouten bureau is niet weg te denken in je interieur een aangename aanvulling op je bestaande meubelen en geeft een mooie robuuste uitstraling.

* Bureau met overstekend blad
* Standaard diepte 40 cm
* Ideaal voor kleine ruimte
* Splintervrij geschuurd
* Naar eigen wens aan te passen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.