Nu 20% Korting

Steigerhouten bureau buro Boxmeer

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bureau buro Boxmeer is een industrieel bureau met een open uitstraling

Industrieel bureau model Boxmeer is een super stoer bureau en niet meer weg te denken uit een kantoor, studentenhuis of werkkamer. We hebben aan de linkerkant een ladeblok op een industrieel frame geplaatst. Deze komt net even van de grond dit geeft het bureau een “open” karakter. Het stoere stalen frame is gemaakt van koker 3 x 3 cm gecombineerd met de gebruikte steigerplanken is het bureau helemaal van deze tijd. Standaard laten we de lades van het ladeblok geleiden op MDF stroken, voor intensief gebruik raden we toch de ladegeleiders aan. Wil je het industriele bureau op maat gemaakt hebben dan is dat ook mogelijk. Wil je ook een bijpassende industriele kast om je ordners in op te bergen bekijk dan ons assortiment van industriële kasten.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.