Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Twello

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Twello heeft een open karakter en een keuze uit 4 verschillende hoofdborden

Het steigerhouten bed Twello heeft een open karakter en tovert je de slaapkamer om in een super gave ruimte. Dit bed geeft je slaapkamer een moderne uitstraling. In enkele minuten is dit steigerhouten bed model Tolu te monteren. Het bed heeft 2 hoekpoten en een mooi hoofdbord. Het bed is aan het voeteneind 40 cm hoog en heeft een hoofdbord dat standaard 80 cm hoog is. Er zijn 4 modellen hoofdborden waar uit gekozen kan worden. We kunnen de maten uiteraard ook naar wens aanpassen.Wil je het bed een andere kleur geven? Dat kan! Standaard leveren we al onze meubelen van gebruikte geschuurde steigerplanken. De planken zijn op kwaliteit uitgezocht. Het is mogelijk om het bed te behandelen met een washing. Hierbij valt er te denken aan white, grey of black wash. Ook is het mogelijk om het bed te beschermen met een kleurloze Nano Coating.

* 4 modellen hoofdborden
* Rechte steigerhouten hoekpoten.
* Eenvoudig te monteren.
* Strak en fris design.
* Uniek in zijn soort.
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.