Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Oisterwijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Oisterwijk heeft stalen hoekpoten en een keuze uit drie hoofdborden

Steigerhouten Bed Oisterwijk heeft unieke stalen hoekpoten op bij het voeteneind. Deze poten hebben een afmeting van 15 x 15 cm en zijn 40 cm hoog. Een super gave design schroef maat deze poot compleet. Standaard is het voeteneind 40 cm hoog en het hoofdbord 80 cm hoog. Deze maten zijn naar eigen wens aan te passen. Het steigerhouten bed Oisterwijk heeft keuze uit 3 verschillende hoofdborden, dus je kunt je eigen bed samenstellen. Je slaapkamer wordt omgetoverd tot een frisse moderne ruimte om heerlijk tot rust te komen. Het is ook leuk een bijpassend bankje bij te bestellen.

Wil je het bed een andere kleur geven? Dat kan! Standaard leveren we al onze meubelen van gebruikte geschuurde steigerplanken. De planken zijn op kwaliteit uitgezocht. Het is mogelijk om het bed te behandelen met een washing. Hierbij valt er te denken aan white, grey of black wash. Ook is het mogelijk om het bed te beschermen met een kleurloze Nano Coating.

* 3 modellen hoofdbord.
* Stalen hoekpoten met unieke design schroef.
* Erg stabiel bed.
* Maatwerk mogelijk.
* Uniek in zijn soort en machinaal geschuurd.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.