Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Haaksbergen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Haaksbergen heeft een simpel hoofdbord en subtiele pootjes

Steigerhouten éénpersoonsbed Haaksbergen is een echte aanwinst voor elke kinder- en tienerkamer. Het steigerhouten bed wordt geleverd in 4 delen die eenvoudig te monteren zijn. Wil je liever niet monteren, dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor je doen. Kies dan voor een uitgebreide levering. Wil je lades onder het bed? Geen probleem, geef het aan in het bestelformulier dan plaatsen we één of twee hele praktische grote opberglades. De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. De ombouw van het bed is circa 12 cm langer en 6 tot 8 cm breder dan de matrasmaat.* Steigerhouten éénpersoonsbed met hoofdbord
* Matrasmaat foto 200 x 90 cm
* Het hoofdbord op de foto is 80 cm hoog
* Subtiele pootjes
* Lattenbodem optioneel
* 100% splintervrij geschuurd
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.