Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Castricum

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Castricum past in elke kinderkamer en heeft een stoer hoofdbord

Geen slapeloze nachten meer in dit prachtige steigerhouten bed Castricum. Onze bedden worden netjes afgewerkt en zijn volledige splintervrij. Dit bed past in elke kinderkamer en is net even anders door het stoere hoofdbord. Wil je een figuur in het hoofdbord? Ook dat is mogelijk! Bed Castricum is voorzien van hoofd- en voeteneind. De standaard hoogte van het hoofd- en voeteneind is 60 cm, maar ook dit kun je aanpassen.De afmetingen zijn gebaseerd op de matrasmaat. De ombouw van het steigerhouten bed is circa 12 cm langer en 6 tot 8 cm breder dan de matrasmaat’. Wij leveren onze bedden standaard zonder lattenbodem en matraslade. Uiteraard is het wel mogelijk om dit bij te bestellen.

* Matrasmaat 200 x 90 cm
* Machinaal geschuurd
* Lattenbodem optioneel
* Matraslade optioneel
* Hoofd en voeteneind aan te passen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.