Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Cuijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Cuijk heeft vier stalen poten met een uniek vierkant design

Dit prachtige steigerhouten bed Cuijk heeft op ieder hoek een stalen poot met unieke vierkante design schroeven. Het model is speciaal vervaardigd vanwege de toenemende vraag aan steigerhouten bedden. Met dit model heb je iets unieks in je slaapkamer.
In een handomdraai is dit bed te monteren en optioneel kan je kiezen voor extra opbergruimte onder het bed (dmv laden). Het bed is machinaal geschuurd. Wil je het bed Cuijk net even iets anders? Vraag dan naar de mogelijkheden.
Wil je het bed een andere kleur geven dat kan. Standaard leveren we al onze meubelen van gebruikte geschuurde steigerplanken op kwaliteit uitgezocht. Het is mogelijk om het bed te behandelen met een washing. Hierbij valt er te denken aan white, grey of black wash. Ook is het mogelijk om het bed te beschermen met een kleurloze Nano Coating.

* 4 industriƫle hoekpoten 15 x 15 cm en 40 cm hoog.
* Bed is 40 cm hoog.
* Optioneel laden onder bed mogelijk.
* Machinaal geschuurd.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 Ć” 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.