Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Tiel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Tiel is een bank met klep en veel opbergruimte

Onze steigerhouten klepbank Tiel biedt veel opbergruimte. De bank is voorzien van een geheel gesloten bak waardoor je er veel spullen in op kan bergen bijvoorbeeld kinderspeelgoed of andere spullen die je dagelijks nodig hebt. Door zijn model en eenvoud een mooie bank. Je kunt hem eventueel bestellen met veren op deze manier kan de klep open blijven staan. Standaard leveren wij onze steigerhouten bank Tiel met enkel scharnieren. De bank is hierdoor erg makkelijk te bedienen en de klep gaat soepel open. Wij hebben aan de voorzijde van de bank een inkeping gefreesd op deze manier is de bank eenvoudig te openen. Het is een recht model iets wat de bank zo simpel maar wel chiq maakt. De bank is toepasbaar als enkel meubel dat wil zeggen gewoon tegen de muur als opbergbank, maar ook erg functioneel bij een mooie steigerhouten tafel. Op een kinderkamer of in een wachtkamer is deze steigerhouten bank ook prachtig. Alle spullen worden in een hand omdraai in de klepbank weg gewerkt, zodat de kamer er direct weer opgeruimd uitziet.

* Steigerhouten bank met klep
* Veel opbergruimte
* Bank is goed te combineren met een tafel
* Absoluut splintervrij
* Compleet dichte bak binnenin
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.