Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Reuver

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Reuver

De steigerhouten tuinbank Reuver is een moderne tuinbank en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Tegenwoordig zien we dit model vaak op het terras en bij beach clubs. De dikke arm leuningen van 15 cm breed zorgen voor een stoere uitstraling van de bank , een andere dikte is natuurlijk ook mogelijk . De tuin/ loungebank is zeer stevig en zit comfortabel. Er is voldoende ruimte om te loungen of te liggen. Om het lounge gevoel optimaal te beleven, kunt je ervoor kiezen om de tuinbank te combineren met een hocker in dezelfde stijl. Heerlijk genieten in de tuin met de voetjes omhoog.

* Standaard zit diepte 60 cm en rugleuning 40 cm
* Standaard zithoogte 35 cm
* Arm leuningen 70 cm hoog
* Diepte van de gehele steigerhouten tuinbank 80 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.