Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Bemmel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Bemmel

Steigerhouten tuinbank Bemmel is een prachtige tuinbank. Deze bank is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dit is een stevige en eigentijdse bank. Deze steigerhouten bank tuinbank is in diverse maten leverbaar een zitvlak van 40 cm diep en 42 hoog. Het is een heerlijke bank die het gehele jaar in je tuin of terras kan staan , zodat je terras het hele jaar is voorzien van een zitplaats , en bij een zonnige dag in de winter je ook even lekker kan genieten van een zonnetje op een mooie onbewolkte dag, de bank is onverwoestbaar en naarmate de steigerhouten tuinbank ouder wordt zie hij er steeds mooier uit , door zijn robuuste uiterlijk.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.