Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Elst

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Elst

Deze wit gespoten RAL 9010 Loungebank is een mooie stevige loungebank, doordat deze steigerhouten loungebank model Elst wit RAL 9010 van kleur is roept het direct een zomers gevoel op. Klanten vragen wel eens kan deze bank alleen binnen? De steigerhouten loungebank model Elst is zowel binnen als buiten te gebruiken en is absoluut weersbestendig. Op deze manier een ideale loungebank. Het kan tegen zowel zon, regen en sneeuw. Doordat de loungebank RAL gespoten is heeft deze direct een goede beschermlaag tegen alle weersomstandigheden. De steigerhouten bank heeft blok armleuningen van 20 cm breed. De bank heeft een zitdiepte van 60 cm en een rug hoogte van 40 cm.

* Witte RAL gespoten loungebank, eventueel ook als tuinbank te bestellen
* Compleet te maken met RAL wit gespoten bijzet tafel
* Blok armleuningen, super stevige bank
* Machinaal geschuurd, splintervri
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.