Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Bennekom

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Bennekom heeft een open voorzijde en blokpoten

Deze steigerhouten tuin/loungebank Bennekom heeft een extra hoge rugleuning van 60 cm hoog. Het zitvlak is 50 cm diep. Door de open voorzijde (mooi afgewerkt met een steigerhouten lat van 10 cm) en de blokpoten van 10 cm heeft het een mooie open lijn. Aan de zijkanten van de rugleuning hebben onze ontwerpers ook een afwerklat gemonteerd. Standaard is dit meubel gemaakt van gebruikte geschuurde steigerplanken. Op iedere plek in de tuin terras kan deze steigerhouten tuinbank niet ontbreken. De steigerhouten bank is ook demontabel te bestellen, zodat het op een dakterras eenvoudig te monteren is
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.