Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Aalsmeer

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Aalsmeer is uniek in zijn soort en heeft een robuuste uitstraling

Dit mooie steigerhouten Loungebank Aalsmeer heeft van de zijkant gezien horizontale steigerplanken en is uniek in zijn soort. Het bankje is gemaakt van gebruikte steigerplanken. Op deze manier heeft het een mooie robuuste uitstraling. Wij hebben aan de voorzijde een opening gehouden van 10 cm hoog, daardoor krijgt dit model een ruimtelijk effect. De armleuningen is gemaakt van 5 cm dikke steigerdelen (een soort lijst), op deze manier is het steigerhouten bankje net even iets anders dan zijn voorgangers. Het zitvlak van dit steigerhouten model is 60 cm diep en de hoogte van het zitvlak is 35 cm. Dit bankje is ideaal voor mensen met een kleine tuin of een balkon. Ook kan je dit bankje aan de voorkant van je woning plaatsen om uren op weg te dromen in de zon. De rugleuning van het steigerhouten bankje Aalsmeer loopt iets schuin en heeft daardoor een prima zit comfort.

* Tuinbank met horizontale zijkanten
* Mooi subtiel model
* Lounge zit 60 cm diep, totale diepte 80 cm
* Machinaal geschuurd, absoluut geen splinters
* Washing in white, grey en black wash mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.