Nu 20% Korting

Steigerhouten badkamermeubel Diepenveen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten badkamermeubel Diepenveen

Steigerhouten badkamermeubel model Diepenveen heeft een landelijke uitstraling en met zijn 4 poten een open model in ons assortiment steigerhouten badmeubels. Standaard maken wij al onze steigerhouten meubelen van gebruikte en geschuurde steigerplanken. Deze worden op kleur en kwaliteit geselecteerd. Het badkamermeubel is voorzien van 2 lades. De lade is standaard 20 cm hoog en niet voorzien van handgrepen. Doordat het steigerhouten badkamermeubel 4 poten (L poten) heeft en een handige legplank om handdoeken op te leggen heeft het een mooie open uitstraling. De legplank is standaard 10 cm vanaf de grond. De lades geleiden op MDF stroken, maar het is ook mogelijk om deze op een rails te laten lopen. Een musthave in iedere badkamer.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.