Nu 20% Korting

Steigerhouten badkamermeubel Heeten

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten badkamermeubel Heeten

Badkamermeubel model Heeten is een steigerhouten badkamermeubel met 2 laden onderin en daar bovenop ruimte om handdoeken e.d. op te leggen. De standaard hoogte van de lade is 20 cm. De laden hebben geen handgrepen, maar kunnen eenvoudig aan de onderzijde worden geopend. Op deze manier heeft het badkamermeubel een strak uiterlijk. Het meubel is afgewerkt met een mooie in verstek gezaagde rand. De zijkanten van het meubel zijn dicht. Standaard geleiden onze laden op MDF stroken. Optioneel kan er gekozen voor ladegeleiders. We adviseren alle steigerhouten bad meubelen te laten behandelen met een nano coating. Dit is in vochtige ruimten aan te raden. Wil je een maatwerk meubel of een meubel net even iets anders? We helpen je graag verder.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.