Nu 20% Korting

Steigerhouten badkamermeubel Markelo

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten badkamermeubel Markelo

Steigerhouten badkamermeubel model Markelo is voorzien van 2 lades met een inkeping. Hiermee kan je eenvoudig de lades open en dicht doen. De lade is standaard 20 cm hoog. We hebben bij dit model gekozen om het een robuust landelijk karakter te geven. Ook heeft het steigerhouten badkamermeubel een legplank om handdoeken op te leggen. De legplank is standaard 10 cm vanaf de grond. We maken onze steigerhouten badkamermeubels van gebruikte steigerplanken. Wel adviseren wij onze badkamermeubels te behandelen met een Nano Coating. Op deze manier is het goed beschermt in een vochtige ruimte. Standaard glijden de lades op MDF stroken dit is een systeem waarbij de lades gemakkelijk open en dicht gaan. Je kan ook kiezen voor ladegeleiders.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.