Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Woerden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Woerden is voorzien van shutter deurtjes en open middenvakken

Daar is die dan TV meubel model Woerden. Het meubelstuk is voorzien van shutter deurtjes en samen met onze salontafel model Roosendaal een aanwinst in ieder woonkamer. Op deze manier heb je een complete set in huis. De deuren van dit TV meubel zijn van shutters voorzien en worden met een magneetsysteem dicht gehouden. Vanaf een afmeting van 2.00 meter heeft dit model 4 deuren ipv 2 deuren. Standaard is het midden vak voor audio apparatuur minimaal 45 cm breed. Woerden heeft een steigerhouten top blad en het onderstel is RAL wit gespoten. De combinatie van deze twee soorten RAL wit en steigerhouten planken geeft het meubel een mooi robuust landelijk karakter. Het TV meubel staat aan de voorzijde ïets “los van de grond. Op deze manier lijkt het alsof het TV meubel op pootjes staat. De zijkant staat wel volledig op de grond. Standaard leveren wij onze TV meubels zonder achter plaat.

Behandelen van TV meubel model Woerden

Standaard is het onderstel RAL wit gespoten het is uiteraard mogelijk het onderstel een andere kleur te geven. Je kan dit aangeven bij onze klantenservice via de mail of telefonisch. De steigerhouten delen zoals top blad en shutters worden machinaal geschuurd, en zijn dus erg glad. Wil je het steigerhout een andere kleur geven dan kan je denken aan bijvoorbeeld; white, black en grey wash. Wij kunnen je geheel gratis enkele sample plankjes opsturen zodat je thuis even kan beoordelen wat voor jouw de beste kleur is. Wil je het TV meubel Woerden net even iets anders? Dan is dat ook mogelijk. Maatwerk is onze standaard. Onze mensen staan je graag te woord en door hun jaren lange ervaring op het gebied van steigerhouten meubelen kunnen ze je goed adviseren.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.