Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Eerbeek

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Eerbeek heeft een wit onderstel en een industrieel deurbeslag

Allernieuwste model TV meubel uit onze landelijke collectie meubels. Door de mooie combinatie van gebruikte “ naturel “ steigerplanken en gespoten wit onderstel een mooi landelijk meubelstuk. Onze meubel ontwerpers hebben er voor gekozen om deurbeslag te nemen met een industriele look. Model Eerbeek is goed te combineren met een landelijke salontafel, eettafel of kast zodat je interieur “ rust “ uitstraalt. Standaard hebben wij een open audio vak in onze TV meubel model Eerbeek. De breedte van de deurtjes verdelen we op basis van de bestelde lengte. De achterzijde van onze steigerhouten TV meubels zijn standaard open. Zo hoef je geen gaten te boren om de kabels door te laten lopen van bijvoorbeeld je TV of audio apparatuur. Optioneel kan je wel kiezen voor een achterwand van steigerhout of triplex. Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Steigerhouten TV meubel met twee deurtjes, maar ook maatwerk

Dit steigerhouten Tv-meubel model Eerbeek heeft standaard twee deurtjes en in het midden een legplank met een minimale breedte van 45 cm voor een DVD-speler, tuner of game console. De poten zijn 10 cm. Standaard is het Tv-meubel afgewerkt met een wit gespoten RAL lak en een naturel steigerhouten top blad. Wil je dit Tv-meubel liever in een andere maat dan kan dit ook. De hoogte, lengte, diepte, de deurtjes of het middenvak kunnen in maat gewijzigd worden. We adviseren wel om de deurtjes tussen de 30 en 50 cm te houden. De deurtjes van het Tv- meubel Eerbeek zijn voorzien van een magneetsysteem. Daardoor sluiten de deurtjes gemakkelijk en blijven ze goed dicht zitten. Zoek je toch net een iets ander model? Kijk dan bij de andere Tv-meubels van steigerhout.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.