Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Venray

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Venray is een meubel met kleppen en heeft een landelijke look

Steigerhouten Tv meubel model Venray is een Tv meubel met kleppen. De kleppen klappen naar beneden open en achter de klep is voldoende ruimte om je spullen uit het zicht op te bergen. Met een mooi onbehandeld ‘naturel’ steigerhouten blad erop een schitterende combinatie. Dit Tv meubel is compleet te maken met bijvoorbeeld een salontafel en eettafel uit onze landelijke meubels. Dit Tv meubel heeft een standaard hoogte van 40 cm en is 40 cm diep. De kastruimte achter de deuren is dan 35 cm diep en 30 cm hoog.

Maatwerk is mogelijk bij al onze meubels van steigerhout

Wil je bijvoorbeeld hoogte en diepte aanpassen of het meubel net even iets anders? Dan is dat mogelijk. Wij adviseren je graag verder bij de aanschaf van je steigerhouten meubel. Wil je een achter plaat dan behoord dat ook tot de mogelijkheden. Je kan aangeven op welke plek in de achter plaat je de kabeldoorvoer wil hebben. Verder is het een optie om handgrepen op je TV meubel te plaatsen, wij leveren kleine klosjes steigerhouten. Als je naar de bouwmarkt gaat kan je legio handgrepen uitzoeken en deze er zelf opzetten. Let op bij dit meubel zijn handgrepen niet noodzakelijk, de deuren zijn eenvoudig aan de boven zijde open te maken. Iets wat het meubel mooi strak houdt.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.