Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Weert

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Weert heeft veel opbergcapaciteit en is een robuust model

Deze steigerhouten tv meubel is 1 van onze grootste modellen die wij verkopen. De standaard hoogte van dit meubel is 60 cm, maar naar eigen wens aan te passen. Dit is een praktisch model vanwege zijn opbergcapaciteit. Het beschikt over vier deurtjes en twee laden allemaal voorzien van een hangreep van steigerhout. Het is ook mogelijk de hangrepen naar eigen smaak aan te passen. Ook is het aantal deurtjes en laden naar wens aan te passen. Je kan ons model steigerhouten tv meubel Weert ook gebruiken als dressoir. Het tussenvak is geschikt om audio apparatuur in op te bergen en is minimaal 45 cm. Standaard wordt Weert zonder achterwand geleverd, omdat je op die manier niet door de achterwand hoeft te boren om de kabels aan te sluiten. Het is natuurlijk wel mogelijk om een achterwand te bestellen.

Aanpassen van de steigerhouten tv meubel Weert

Je kan je eigen draai aan deze schitterende steigerhouten tv meubel geven door: de maten aan te passen of te kiezen voor een washing of RAL kleur. Wij maken al onze binnen meubels van gebruikte steigerplanken. Hiermee geven wij onze meubels een robuust karakter en heb je direct sfeer in je woning met onze schitterende meubels gemaakt van steigerhout. Wij drogen onze planken terug, zodat onze binnen meubels niet meer krimpen. Heb je iets anders in gedachten of heb je een eigen ontwerp? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Afwerkingen van onze steigerhouten tv meubels mogelijk?

Je kan je steigerhouten tv meubel laten behandelen met een nano coating. Hierdoor veranderd de structuur en charme van het steigerhout niet en blijven de hout nerven goed zichtbaar, zodat het zijn robuuste uiterlijk behoudt. Ook kan je er voor kiezen je meubel te laten behandelen met een white wash of grey wash of eventueel een dekkende RAL kleur, alles is mogelijk!
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.