Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Wierden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Wierden heeft een zwart metalen onderstel, handgrepen en scharnieren

Steigerhouten TV meubel model Wierden is ons eerste TV meubel met zwart metalen onderstel en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Het meubel is erg stevig en heeft een mooie vormgeving en design. De zwart metalen handgrepen en scharnieren maken het geheel compleet. Het TV meubel model Wierden heeft aan beide zijden een deurtje. Standaard zonder legplank, maar dit is wel optioneel. In het midden hebben wij een open vak (minimaal 45 cm) en een lade. Standaard lopen onze lades op MDF stroken, wil je kiezen voor een lade rail? Dan is dat uiteraard mogelijk. Vanaf 180 cm bestaat het steigerhouten meubel uit 4 deuren ipv 2 deuren. Het TV meubel is stoer en eigentijds en aanvullend met een industriele tafel bank of salontafel een super aanwinst voor iedereen die van een eigentijdse meubel houdt.

Maatwerk en een behandeling hoe werkt dat?

Wil je het TV meubel Wierden net even iets anders of heb je een meubel ergens op een andere site gezien? Alles is mogelijk bij steigerhouttrend. Doordat wij de grootste aanbieder in Nederland zijn en met zeer korte lijnen werken kunnen wij van iedere droom werkelijkheid te maken. Misschien wil je een extra lade of helemaal geen laden? Alles behoort tot de mogelijkheden. Je kan ook kiezen voor een kleurbehandeling. Hierbij valt te denken aan white wash, grey wash en black was. Ook een RAL kleur (dekkend) is mogelijk. Bij een washing blijven het hout en de nerven goed zichtbaar. Al onze meubelen worden machinaal geschuurd en zijn dus absoluut splintervrij.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.