Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Weesp

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Weesp heeft rolbakken voor genoeg opbergcapaciteit

Ons nieuwste TV meubel Weesp heeft veel opberg capaciteit, door de rolbakken onder de tafel kun je er veel spullen in opbrengen. De steigerhouten sidetable Weesp is er een meubel uit onze landelijke meubel lijn. Erg goed te combineren met een andere meubelen uit onze landelijke lijn. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke salontafel of tafel op deze manier creëer je één sfeer in huis. De sidetable staat prachtig op verschillende plaatsen in je huis (woonkamer, hal of slaapkamer). De combinatie van gebruikte onbehandelde steigerplanken en de dekkende RAL kleur tilt het steigerhout naar een net iets hoger niveau. Wij schuren onze meubels machinaal en daardoor zijn ze splintervrij. Deze sidetable is voorzien van rol bakken, onder de bakken zijn kleine wielen gemonteerd waardoor de bakken makkelijk te verplaatsen zijn. Standaard zetten we geen handgrepen op de bakken. De bakken kun je aan de onderkant open krijgen. Wil je toch liever handgrepen, een inkeping of touw als handgreep? Ook dat is mogelijk.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.