Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Vriezenveen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Vriezenveen heeft deuren en een middenvak met een landelijke uitstraling

Een absolute topper uit onze lijn van landelijke steigerhouten meubels. TV meubels en uitstekend te combineren met andere meubels uit onze landelijke lijn meubels. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kast, tafel of salontafel op deze manier een mooie complete interieur voor een betaalbare prijs. De combinatie tussen onbehandeld steigerhout en dekkende kleur geeft het steigerhouten meubel net even extra glans. Vanaf 2.00 meter heeft het TV meubel model Vriezenveen 4 deuren ipv 2. Standaard maken wij het middenvak 45 cm breed, zodat audio, tuner of game console er precies tussen passen. Standaard heeft dit model geen legplank en achterwand. Uiteraard behoord dit wel tot een van de extra opties. De deuren sluiten door middel van magneetsysteem. Dit zorgt ervoor dat de deuren prima sluiten en goed dicht blijven zitten. Het steigerhouten TV meubel model Vriezenveen staat vanaf de voorzijde gezien op “ pootjes “ 10 cm breed, dit geeft een nog sierlijker effect en ruimte verhogend element aan het TV meubel. De handgrepen op de steigerhouten deurtjes zijn ook van steigerhout. Het top blad van het meubel steekt iets over aan de voorzijde.

Steigerhouten TV meubel Vriezenveen op maat

Mocht je het TV meubel Vriezenveen in een iets ander uitvoering willen hebben en dus een eigen touch geven dan behoort dat bij steigerhouttrend tot de mogelijkheden. Je kan denken aan een washing of een andere dekkende RAL kleur. Ook is het mogelijk om andere handgrepen. Ook kan je er voor kiezen andere handgrepen er op te laten zetten, met legplank en achterwand. We kunnen al onze meubels naar jouw wens en smaak leveren zodat je een eigen steigerhouten TV meubel creëert. Ook de hoogte lengte en breedte kunnen naar eigen wens worden aangepast. We adviseren de steigerhouten deurtjes tussen de 30 en 50 cm te houden, dit om doorhangen te voorkomen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.