Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Vught

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Vught heeft een sierlijke uitstraling door de stalen Z-poten

Onze nieuwe meubellijn heeft er weer een model bij. Deze poot in de vorm van een Z geeft een sierlijk effect aan de tafel. Het tafelblad hebben wij net zoals al onze andere industriele modellen gemaakt van een 5 cm dik blad. Op deze manier ziet de eettafel of vergadertafel er nog robuuster en stoerder uit. Wij schuren al onze steigerhouten tafel bladen machinaal, dus geen enkele splinter op het blad. Dit model kan je zowel als eettafel, vergadertafel of bureau gebruiken. De industriele tafels zijn ook leverbaar met een eiken tafelblad.
* Industriele tafel met Z-poot
* Steigerhouten blad van 5 cm dik
* Mooie industriele poten van staal
* Machinaal geschuurd blad, geen splinters
* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming

Maatwerk met industriele tafels is ook mogelijk

Standaard leveren wij deze tafel met een steigerhouten dik blad van 5 cm, maar wil je bijvoorbeeld een blad van eikenhout of teakhout dan is dat ook mogelijk. De tafel is in diverse lengte en diepte maten te leveren en dat alles binnen twee weken. Wil je meer informatie, dan staan wij je graag te woord via mail of telefoon. Langskomen met of zonder afspraak kan natuurlijk ook.

Moet ik mijn tafel behandelen?

Wij adviseren het tafelblad te behandelen met een Nano Coating, met deze coating is het blad beschermt tegen vocht van buitenaf (koffie, thee of regen). De kleur van het dikke steigerhouten blad veranderd hierdoor niet. De noesten en nerven blijven wel mooi zichtbaar. Dit noemen wij een “naturel “kleur. Wil je het tafelblad een washing geven? Dan kan je denken aan: white wash , grey wash of black wash op deze manier is het tafelblad ook direct beschermt. De kleur veranderd wel, maar de nerven en structuur blijven wel mooi zichtbaar.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.