Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Rijssen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Rijssen is een ruime en sierlijke tafel met een metalen V-poot

Model Rijssen is een van onze toppers uit onze industriële lijn. Door de V poot heeft dit model een sierlijke uitstraling. Het onderstel is iets minder aanwezig dan bij onze andere modellen. De tafel biedt veel ruimte rondom, hierdoor is er genoeg plaats voor meerdere stoelen en/of een bankje. Het onverwoestbare onderstel zorgt ervoor dat de tafel ook als buiten tafel gebruikt kan worden. Het blad is gemaakt van steigerplanken met een dikte van 5 cm. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een eiken of teak houten blad te bestel. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Hoe moet ik mijn industriële tafel behandelen?

Wij adviseren het tafel blad te behandelen met een Nano Coating , dit is een coating die wij alleen op het blad aanbrengen. Deze coating beschermd de tafel tegen vocht van buitenaf je kan denken aan drinken of regenwater. Door de Nano coating dringt het vocht niet door in het hout en dit verlengd de levensduur van het steigerhouten blad. Mocht je het steigerhouten blad een andere kleur willen geven dan kan je denken aan een washing bijvoorbeeld: grey wash , white wash of een black wash.


* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.