Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Naaldwijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Naaldwijk is een industriële tafel met een stalen onderstel en steigerhouten blad

Stoere industriele tafels met stalen onderstel (poten zijn 6x6cm) en steigerhouten blad. Dit is een mooie subtiel model uit de industriele lijn van onze meubelen. Een onverwoestbaar onderstel zorgt ervoor dat de tafel ook als buiten tafel gebruikt kan worden. We hebben er voor gekozen er een mooi dik blad van 5 cm op te leggen. Dit geeft de tafel een nog stoerder effect. De steigerplanken blad is van gebruikte onbehandelde steigerplanken gemaakt wat een robuust karakter met zich meebrengt. Samen met het stoere stalen frame geeft het een mooi industrieel karakter. We hebben het blad van dit model iets op de kopse kanten en zijkanten over het frame laten lopen, maar wil je het frame gelijk hebben met het blad dan kan dat ook. Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van industriele tafels. Bekijk ook onze andere modellen. Ook mooi met een industriele bankje of salontafel te combineren. Hou de website van steigerhouttrend in de gaten er komen nog veel meer mooie industriele meubels aan. Ons creatieve ontwerp team is dagelijks volop bezig met het ontwerpen van nieuwe industriele tafels met steigerhout maar ook met andere hout soorten. Hierbij kun je denken aan eiken of teakhouten blad.


* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming

Maatwerk is onze standaard

Wij kunnen al onze industriele tafels op maat maken. Ook hier hanteren wij een levertijd binnen twee weken! Of het nu gaat om het aanpassen van het onderstel of een ander blad bijvoorbeeld een eiken of teakhouten blad. Niks is onmogelijk bij steigerhouttrend, wij werken dagelijks met onze medewerkers om uw droom te realiseren op het gebied van interieur. Laat je adviseren en wij staan je 24/7 te woord via de mail of telefoon. Ook voor complete inrichten van je kantoor, woning of horeca gelegenheid kunnen wij je binnen twee weken leveren.

Hoe moet in mijn Industriele robuuste tafel behandelen

Wij adviseren het tafel blad te behandelen met een Nano Coating, dit is een coating die wij alleen op het blad aanbrengen. Dit beschermd je tafel tegen vocht van buitenaf je kan denken aan drinken of regenwater (mocht je de tafel buiten zetten) door de Nano coating dringt het vocht niet door in het hout en is deze direct beschermt wat uiteraard de levensduur van het steigerhouten blad verlengt. Mocht je het steigerhouten blad een andere kleur willen geven dan kan je denken aan een washing bijvoorbeeld grey wash, white wash of een black wash. Hierdoor geef je, je industriele tafel een eigen twist en heb je absoluut een super stoere tafel in je interieur.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.