Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Ulft

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Ulft heeft een stabiel metalen onderstelen en dit geeft een industriële look

Een nieuwe trend die erg actueel is onder de tafels zijn onderstellen met een industrielel“ look “. Het geeft de tafel een robuust uiterlijk en met een dik tafel blad een echte eye catcher in jouw interieur. Ook kan je de industriele lijn doortrekken met bijvoorbeeld een bankje of salontafel in dezelfde industriële uitstraling. Het onderstel is erg stabiel en van een zware kwaliteit, een tafel waar je een leven lang plezier aan kan beleven. Ook erg geschikt als vergader of stamtafel en met een mooie industriele lamp erboven een super plek om lekker aan te tafelen en gezellige avonden of maaltijden aan te beleven. Wij schuren onze steigerhouten bladen machinaal, dus absoluut geen splinters. Het blad is op de kopse kanten gelijk met het metalen onderstel. Iets wat deze tafel een chiq maar toch stoer gezicht geeft.


* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming 

Maatwerk is mogelijk

Wij leveren onze industriele tafel model Ulft standaard met zwart metalen onderstel (zogenaamde U poot). Bij alle modellen uit onze industriele meubel lijn is het ook mogelijk de onderstellen van RVS te bestellen. Informeer bij de klantenservice naar de prijzen van RVS onderstellen. Je kan ook het tafelblad van een andere houtsoort voorzien je kan denken aan bijvoorbeeld eiken of teak hout. Hiermee geef je de tafel een andere uitstraling. Ook is het mogelijk op maat een eigen onderstel te laten maken.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.