Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Uithoorn

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Uithoorn is een landelijke tafel met een sierlijk karakter

Dit is een absolute topper uit ons assortiment van steigerhouten tafels. Deze super gave landelijke tafel mag niet ontbreken in je huis. We hebben de poten smal gehouden om de tafel een sierlijk karakter te geven. In het midden hebben we een dwarsbalk geplaats die het geheel compleet maakt. Je kan deze tafel ook als bureau gebruiken, een echte Eye catcher. Wil je deze tafel aanvullen met een bijpassende bank dat is uiteraard ook mogelijk. Deze tafel is erg stevig en kan tegen een stootje. Wil je toch iets anders of dit model aanpassen? Informeer dan naar de mogelijkheden binnen de wereld die steigerhouttrend heet.

Behandelen van deze tafel is niet nodig, aangezien deze is voorzien van een dekkende RAL kleur. Wil je de tafel in een andere RAL kleur dan is dat uiteraard wel mogelijk. Geef de RAL kleur aan bij notities.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.