Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Boxtel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Boxtel heeft een industriële uitstraling door de metalen X-poten

Deze industriële tafel heeft een metalen zwart onderstel en poten in de vorm van een X. Met zijn dikke steigerhouten blad 5 cm een echt stoer exemplaar uit onze industriële lijn. Door het dikke metalen frame is de tafel erg stabiel en uitermate geschikt voor diverse doeleinden: van keuken tot bedrijfskantine. Ook voor horeca gelegenheden is deze tafel een echte aanrader, doordat de tafel onderhoudsvriendelijk is heb je er jaren plezier van zonder er naar om te kijken. Het steigerhouten blad is van 5 cm dikke steigerdelen die rechtstreeks vanuit de bouw afkomstig zijn. Wij selecteren onze planken op kwaliteit en kleur zodat alleen de mooie planken in onze meubels verwerkt worden. Onbehandelde steigerdelen hebben een robuuste kleur en karakter en samen met het stoere onderstel een mooi industrieel exemplaar. Ook kun je ervoor kiezen om een salontafel of bankje te laten maken met hetzelfde onderstel. Informeer ernaar bij onze klantenservice of kijk op onze website voor de overige modellen van onze industriële lijn met meubelen.


* Voor buitengebruik is het noodzakelijk om het stalen frame te poedercoaten i.v.m. roestvorming

Maatwerk is geen probleem

Wil je de poten (nu 12x12cm) smaller of juist dikker dan kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je bijvoorbeeld een eiken blad met dik onderstel of juist een teak houten blad, dan is dat ook geen probleem! Met veel passie en plezier maken wij dagelijks tientallen meubels van eiken, steigerhout of andere houtsoorten. Ons ontwerp team doet er alles aan om ieder keer weer met prachtige meubels onze klanten te verrassen.

Kleuren of behandelen van mijn blad, moet dat?

Wij raden je aan het steigerhouten blad te behandelen met een Nano coating. Hierdoor veranderd het steigerhout niet van kleur en structuur, maar het blad is wel bestand tegen vocht van buitenaf. Het onbehandelde gebruikte steigerhout is robuust van kleur een kenmerk waar het zijn populariteit aan ontleend. Wij denken met deze nieuwe meubel lijn nog meer mensen te verrassen met onze mooie meubels. Wil je de tafel een mooie kleur washing geven dan kan je kiezen uit grey, white of black wash. Het blad veranderd dan alleen van kleur en de nerven en structuur blijven wel mooi zichtbaar.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.