Nu 20% Korting

Steigerhouten sidetable Elspeet

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten sidetable Elspeet is een unieke sidetable met een landelijk onderstel

Elegante multifunctionele sidetable met schitterend wit onderstel. Elspeet is gemaakt van dikke planken (5 cm). Onze ontwerpers zijn er weer in geslaagd een uniek steigerhouten meubel te ontwikkelen. De poten zijn standaard 10 cm x 5 cm dik. Dit zorgt voor een stabiel meubel te gebruiken in woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Mooi te combineren met een spiegel met een strakke steigerhouten lijst. Een echte eye catcher die bij jouw interieur niet zal misstaan. De standaard hoogte is 90 cm en het onderstel heeft 2 kruizen van 4 cm x 4 cm. De sidetable op de foto is 40 cm diep. Dit wandmeubel is in ieder gewenste maat te bestellen. Met de uiterste zorg worden onze steigerhouten meubelen vervaardigd. Het steigerhout is ook stevig maar blijft altijd robuust. Dit is het karakter dat het steigerhout met zich meebrengt. Geen plank is gelijk, maar we proberen altijd een geheel van het meubel te maken. Onze meubelmakers zijn specialisten die met uiterste zorg een meubel maken.

Extra Informatie


Steigerhouten sidetable op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.