Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Velsen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Velsen is een landelijke tafel met een legplank voor extra opbergruimte

Deze steigerhouten salontafel model Velsen is een prachtige combinatie tussen wit gespoten onderstel en een mooi robuust steigerhouten blad. Het steigerhouten blad is 5 cm dik. De poten waar wij voor gekozen hebben zijn 10 bij 10 cm. Het extra dikke steigerhouten tafelblad steekt rondom iets over op deze manier is het een mooie elegante steigerhouten salontafel geworden. Onder het steigerhouten salontafel is bij dit model een legplank gemonteerd, zodat je extra mogelijkheden hebt om je spullen op te bergen. Wij hebben in onze landelijk steigerhouten meubellijn ook TV meubels, kasten en eettafels een compleet interieur in deze stijl voor een erg aantrekkelijke prijs. Wil je de salontafel net even iets anders? Dan kan je dat aanvragen via een vrijblijvende offerte of via onze klantenservice ze staan je graag te woord via de telefoon of per mail.

Behandelen van mijn meubel waar moet ik aan denken

Standaard leveren wij deze salontafel met een wit gespoten onderstel en een geschuurd steigerhouten blad van 5 cm dikke steigerplanken. Wij adviseren bij onze steigerhouten eettafels en salontafels het blad wel te behandelen met een nano coating. Op deze manier is het steigerhout beschermt tegen extern vocht zoals drinken. Wil je het blad voorzien van een wash bijvoorbeeld een grey wash white wash of black wash dan is dat ook mogelijk. De houtnerven blijven wel mooi zichtbaar. Wil je het onderstel in een andere dekkende RAL kleur dat is ook mogelijk.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.