Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Roosendaal

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Roosendaal heeft vier open vakken en vakken met shutters voor een speels karakter

Op dit moment is het de meest verkochte salontafel uit ons assortiment. Model Roosendaal is een combinatie van gebruikte steigerplanken en wit onderstel. Standaard heeft de salontafel een hoogte van 40 cm. De salontafel heeft vier open vakken voor manden en een vak met shutters. Dit geeft de salontafel een “speels “ karakter. In de manden kan je spulletjes opbergen, zonder dat het rommelig lijkt. De mandjes zoals op de foto getoond worden er niet standaard bijgeleverd. Het blad en de shutters zijn van gebruikte “naturel“ steigerplanken. Deze hebben wij gecombineerd met een wit onderstel. Het is mogelijk om de set compleet te maken met steigerhouten kast en/of eettafel uit onze “Landelijke lijn“. Onze ontwerpers slagen er constant in om weer schitterende modellen op de markt te brengen.

Deze salontafel model Roosendaal heeft met zijn vierkante vorm een leuke en eigenwijze uitstraling. Soms krijgen we de vraag om de salontafel rechthoekig uit te voeren. Dat is natuurlijk ook geen probleem. De verhoudingen liggen dan wel iets anders. Wil je een maat die niet in ons winkelwagentje te vinden is? Dan kan je het vrijblijvende offerte formulier invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk met een passende offerte. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om je wensen kenbaar te maken.

Behandelen van je steigerhouten meubel?
Wij adviseren om de salontafels te behandelen met een Nano Coating. Op deze manier is het meubel bestand tegen vlekken en vocht van buitenaf. Door de coating zal de kleur van het hout niet veranderen. Wil je het blad en de shutters behandelen met een washing dan is dat geen probleem. Op deze manier geef je net even een andere touch aan je meubel. Je kan kiezen uit white, grey en black wash. De nerven en structuur van het hout blijven wel mooi zichtbaar iets waar steigerhouten meubelen haar populariteit aan ontleend.

Wil je het witte onderstel een andere dekkende RAL kleur bestellen, dan hoef je alleen maar het RAL nummer door te geven en wij gaan het voor je realiseren. De mogelijkheden zijn legio.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.