Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Oosterhout

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Oosterhout heeft een wit onderstel met iets schuine poten

Deze prachtige steigerhouten salontafel model Oosterhout is mooi te combineren met onze eettafel model Meppel. Door zijn dikke blad van 5 cm. en zijn vormgeving het heeft namelijk iets schuine poten 10 cm x 10 cm. Het witte onderstel doet denken aan de landelijke meubels van riviera maison. Het heeft een landelijker uitstraling en lijkt ook iets chiquer, dan onze andere meubels van steigerhout. De combinaties met steigerhout en een dekkende RAL onderstel zijn eindeloos. Wij zijn daarom nog steeds na vele jaren ervaring niet uit ontwikkeld met onze steigerhouten modellen. Onze ontwerp studio is dagelijks bezig om ons assortiment te verfraaien. Dit is een stevig meubel die onverwoestbaar is en door het dikke steigerhouten blad van 5 cm. een mooi robuuste uitstraling heeft. Het is een bourgondisch model met vele mogelijkheden. De poten zijn in RAL kleur gespoten en erg makkelijk af te nemen. Het is mogelijk om een andere RAL kleur dan afgebeeld te bestellen informeer naar de mogelijkheden.

Behandeling van de salontafel

Wij adviseren altijd bij een steigerhouten eettafel of salontafel het blad te behandelen met een nano coating. Op deze manier kan je zeer makkelijk vuil en vocht verwijderen van je salontafel zonder dat het steigerhout aangetast wordt. Ook veranderd de kleur van het gebruikte steigerhout niet. Andere RAL kleuren behoren ook tot de mogelijkheden informeer ernaar bij onze medewerkers. Zij helpen je graag verder om je vragen te beantwoorden en je van uitstekend advies te voorzien.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.