Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Voorburg

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel voorburg is geheel wit gespoten (optioneel) en is voorzien van een legplank

Onze steigerhouten salontafel model Voorburg is compleet wit gespoten RAL 9010 en een absolute must have. Het blad steek iets over en de poten zijn mooi vierkant. Ook is dit steigerhouten model salontafel voorzien van een legplank om je lectuur of een leuk mandje op te zetten / leggen. Deze salontafel is standaard compleet in RAL 9010 gespoten, maar is ook te bestellen in een andere dekkende RAL kleur.

Andere behandeling en maatwerk is ook mogelijk
Wil je deze steigerhouten salontafel net even iets anders of compleet in een andere RAL kleur dan kan dat natuurlijk ook, informeer naar de vele mogelijkheden.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.