Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Veendam

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten Salontafel Veendam is een strak maar landelijk model met wit onderstel

Deze schitterende steigerhouten salontafel model Veendam is een mooie combinatie met onze tafel Zaandam. Door zijn dikke blad en zijn vormgeving is het een super strak en modern model. Het witte onderstel doet denken aan de landelijke meubels van riviera maison. De combinaties met steigerhout zijn oneindig. Wij zijn daarom nog steeds naar vele jaren ervaring niet uit ontwikkeld met onze steigerhouten modellen. Dit is een praktisch meubel die onverwoestbaar is. Door het stoere dikke blad van 5 cm heeft het body. De poten zijn in RAL kleur gespoten en erg makkelijk af te nemen.

Wat voor behandeling is geschikt voor een steigerhouten salontafel?
Wij adviseren altijd bij een steigerhouten tafel of salontafel het blad te behandelen met een nano coating. Op deze manier kan je zeer makkelijk vuil en vocht verwijderen van je salontafel zonder dat het steigerhout aangetast wordt. Ook veranderd de kleur van het steigerhout niet. Andere RAL kleuren behoren ook tot de mogelijkheden informeer ernaar bij onze medewerkers.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.