Nu 20% Korting

Steigerhouten nachtkastje Heeswijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten-Nachtkastje-Heeswijk

Dit steigerhouten nachtkastje model Heeswijk heeft door zijn zwarte beslag een mooi landelijk karakter. Wij schuren het kastje machinaal, waardoor de gebruikte steigerplanken een nog mooier effect krijgen. Bij bestelling van 2 nachtkastjes krijg je een steigerhouten nachtkastje met een links en rechts draaiend deurtje. Een mooi steigerhouten nachtkastje die op iedere slaapkamer een mooie aanvulling is op je interieur en waar je nog vele jaren plezier aan zult beleven. Wil je gegalvaniseerde beslag of net even iets anders? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kijk ook eens bij onze steigerhouten bedden en kasten om je slaapkamer om te toveren tot een mooie plek om lekker in weg te dromen.

Extra Informatie


De buitenmaten van deze voorbeeld buitenkeuken is ongeveer: 160x60x30cm (lxbxh).

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.