Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Renkum

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten vakkenkast Renkum is multifunctioneel en kan gebruikt worden als boekenkast en room divider

Steigerhouten vakkenkast (room divider) model Renkum is een mooie boekenkast om leuke accessoires in op te bergen. Een echte musthave in je woonkamer of slaapkamer. Ook kan je deze kast gebruiken om 2 verschillende woondelen van elkaar te scheiden, zodat je een soort muur/afscheiding creeerd. We maken onze steigerhouten meubels van onbehandelde gebruikte steigerplanken deze worden op de diverse bouw plaatsen gesorteerd op kwaliteit en kleur. Wil je specifieke afmetingen van je vakken? Dan kan je dat uiteraard aangeven door een tekening te mailen naar onze klantenservice.

Behandelen van je steigerhouten kast.
Je kan de steigerhouten meubels laten kleuren door middel van een washing bijvoorbeeld een White , grey of black wash. De houtnerven van de steigerplanken blijven wel mooi zichtbaar iets waar de meubels van steigerhout hun populariteit aan ontlenen. Een dekkende RAL kleur behoort ook tot de mogelijkheden

Extra Informatie


Steigerhouten kast op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.