Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Lochem

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten kast Lochem is een multifunctionele kast met veel opbergruimte

Deze steigerhouten kast model Lochem is een multifunctionele kast met zowel opbergruimte achter de deuren, lades en legplanken. Met de lijst rondom de kast is het een pracht exemplaar die in iedere ruimte niet zal misstaan. We hebben gekozen om standaard de kast te voorzien van gegalvaniseerd boerenbeslag iets wat de kast een robuust uiterlijk geeft. Het is ook mogelijk om het beslag in mat zwart te krijgen of “normale” scharnieren.

Achter de deuren zitten standaard geen legplanken, maar is uiteraard wel optioneel. De deuren kunnen worden geopend door middel van een push to open systeem of handgrepen. Je kan natuurlijk ook voor eigen gekozen handgrepen kiezen. De lades met inkepingen of handgrepen breken het geheel en geeft het steigerhouten meubel model Lochem een extra twist. Boven de lades is de kast voorzien van legplanken. Hier kan je boeken of decoratie spullen kwijt. Deze kast is een echte aanrader voor iedere woonkamer en staat ook prachtig op kantoor.

Extra Informatie


Steigerhouten kast op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.