Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Hoogezand

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten kast Hoogezand is een kast met veel opbergruimte

Mooie “ landelijke “ steigerhouten kast met erg veel opberg ruimte. De combinatie van wit gespoten binnen en buitenzijde van de kast en steigerhout (onbehandelde) deurtjes, is echt schitterend en verveelt nooit. Een mooie aanwinst voor ieder interieur. Door de combinatie van wit en gebruikte steigerplanken heb je een net even iets strakkere meubel in je keuken, kantoor of woonkamer. In onze landelijke lijn zie je ook TV meubels, tafels , salontafels en nog veel meer. Vul deze schitterde kast model Hoogezand met wat leuke accessoires en je kamer, keuken of kantoor krijgt een mooie landelijke sfeer. Standaard is deze kast niet voorzien van legplanken achter de deur, maar dat behoort wel tot de mogelijkheden.


Specificatie en maatwerk van steigerhouten kast model Hoogezand
Deze steigerhouten kast model Hoogezand komt uit onze eigen fabriek en is ontworpen door ons team van ontwerpers. Steeds vaker krijgen we de vraag om maatwerk kasten van steigerhout te maken in een specifieke kleur. Deze kast wordt standaard gemaakt met witte zijkanten en binnenzijde en onbehandelde “ naturel “ deurtjes. De kast bestaat uit een onder- en bovengedeelte. Het onderste gedeelte is 80cm hoog en 40 cm diep. Je kunt zelf kiezen of je legplanken achter de kastdeuren wil. De bovenkast heeft vakken van 74 cm. In de breedte zijn de maten 80 cm t/m 240cm. De kast heeft 1 tot 4 deuren met een magneetsysteem. Het is ook mogelijk om extra planken of laden te laten plaatsen.

Extra Informatie


Steigerhouten kast op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.