Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Heerenveen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten kast Heerenveen is een boekenkast met een landelijke uitstraling

Steigerhouten kast model Heerenveen is een mooi model uit onze ‘landelijke lijn’ meubels. Wij hebben bij deze meubels gekozen voor wit kader en steigerhouten onbehandelde accenten, zoals deuren, legplanken en achterwand. Dit geeft het meubel een prachtig uiterlijk. Een sieraad voor iedere huiskamer, keuken of kantoor. Je kan de kast gebruiken als boeken kast maar ook als sierkast om decoratie spulletjes in te tonen. Achter de deuren hebben we opties voor legplanken en bieden dus de mogelijkheid om veel spullen uit het zicht in op te bergen. Met een magneetsysteem worden de deuren goed dicht gehouden. De deuren zijn voorzien van steigerhouten handvaten. De legplanken in het bovenste gedeelte hebben we iets opgedikt (6 cm). Je ziet dus aan de voorkant niet de latjes waar de legplanken op rusten. Dit geeft de steigerhouten kast model Heerenveen een nog strakkere vorm.

Maatwerk mogelijk bij ieder model uit onze collectie steigerhouten meubelen

Steigerhouten kast model Heerenveen heeft standaard 1 legplank in het bovenste gedeelte van de kast en 1 legplank achter de deuren. Wil je bijvoorbeeld net even iets anders 2 legplanken of geen legplanken dan kan dat. Wel of geen achterwand van steigerhout, wel of geen wit kader bijna alles is mogelijk. Wij kunnen jouw droom kast maken. Geef je eigen twist aan het meubel en je hebt je eigen unieke steigerhouten meubel.

Extra Informatie


Steigerhouten kast op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.