Nu 20% Korting

Steigerhouten Kast Barneveld

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten buffetkast Barneveld is een multufunctioneel opberg 'monster'

Dit mulit-functioneel opberg “monster” is gemaakt van gebruikte steigerhouten planken. De steigerplanken zijn van gebruikte onbehandelde kleur. Standaard maken wij onze meubels van gebruikte onbehandelde steigerplanken, de planken zijn onderling altijd verschillend van kleur en structuur. Deze kast heeft boven open vakken, deze ruimte kan je gebruiken om leuke decoratie spulletjes in te zetten. Daaronder een open gedeelte met een dichte achterwand van steigerhout. Onder hebben we deurtjes van steigerplanken, waarvan we het ene deurtje de planken horizontaal doen en de andere verticaal, dit om een “ speels “ effect te creëren. De deuren sluiten door middel van een magneet systeem, hierdoor sluiten de deuren perfect. Kortom een solide kast met diverse opbergmogelijkheden. Wat ook nog een super fraai staat in iedere woonkamer of keuken. Standaard is de kast 40 cm diep.

Maatwerk van steigerhouten meubelen
Standaard maken we de kast model Barneveld 40 cm diep, maar deze is uiteraard ook dieper of net even iets anders te bestellen. Je kan denken aan deurtjes alleen horizontaal of geen inkeping. Geen open midden vak maar alleen maar vakjes. Het toevoegen van lades is ook een optie. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw kast een eigen touch te geven. We denken graag met je mee om een voor jouw optimaal model te maken. Wil je het meubel laten behandelen met een washing dan behoort dat ook tot de mogelijkheden bijvoorbeeld een grey wash, white wash of black wash voor iedere klanten kunnen we zijn of haar wensen vervullen. Een dekkende RAL kleur kan ook bijvoorbeeld als dat beter bij je interieur past of bij de kleuren van je bedrijf. Zoveel mensen zoveel wensen, we kunnen dit allemaal voor je realiseren.

* Spectaculair model steigerhouten kast * Vakken en deuren met inkeping, inclusief open deel * Deuren planken horizontaal en verticaal * Machinaal geschuurd, absoluut geen splinters

Extra Informatie


Steigerhouten kast op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.